• Nordby Skole
    Billederne er fra 0. klassernes første skoledag den 13/8-15
    Henrik Brøner den 31-08-2015
    Ny pædagog i SFO'en.
    Vi har valg at ansætte Jess Ravnsted-Gjerløw i den ledige pædagogstilling på SFO'en.
    Han er 40 år, uddannet pædagog i 2002. Han er tilflytter fra Valby.

Jess har erfaring fra forskellige skoler i hovedstadsområdet. Hvor han har også har fået erfaring inden for specialområdet. Derudover kan man vist godt betegne Jess som et rigtigt ude-menneske med stor erfaring inden for forskellige fysiske bevægelsesaktiviteter i naturen , deriblandt klatring og kajaksejlads.

Jeg har aftalt med Jess at han først starter mandag efter efterårsferien d. 19/10. På den måde vil han får lidt mere tid til at flytte her til Fanø med sin familie.

Jeg byder Jess velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

Mvh. Henrik
    Torben Larsen den 28-08-2015
    Orientering om ansættelse af ny viceskoleleder og ny administrativ leder på skolen.

Jeg har den fornøjelse at kunne præsentere vore to nye medlemmer af ledelsesteamet på vores skole.

Som ny viceskoleleder har vi ansat Anette Lock Hansen. Anette har mange års erfaring som viceskoleleder/ konstitueret skoleleder på Blåbjerggaardskolen  i Esbjerg, som viceskoleleder  på Fourfeldtskolen og kommer nu fra en stilling som afdelingsleder på Urban/ Rørkjær skole  I Esbjerg.
    Anette har meget erfaring på området omkring pædagogisk udvikling og på hele området omkring specialundervisning og inklusion.

Som ny administrativ afdelingsleder har vi ansat Marianne Lodberg. Marianne har boet på Fanø i en del år, men bor nu i Esbjerg. Marianne har baggrund som folkeskolelærere med matematik og idræt på linje. Samtidig har hun bred administrativ og undervisningsmæssig erfaring fra forskellige uddannelsesinstitutioner og fra den private sektor.
    Anette og Marianne tiltræder deres stillinger d. 1. oktober.

Jeg byder begge hjertelig velkommen og jeg glæder mig til samarbejdet.
    Torben Larsen

Henrik Brøner den 19-08-2015
    Til alle "nye" forældre.
    Vi bliver fra skolens side nød til at henstille til at I ikke henter jeres børn før tid.
    Skoletiden er til kl. 14:10. Det gælder også når de har PA- tid på Fritteren.

PA er en del af undervisningen, det kan være samarbejdsøvelser og aktiviteter der har fokus på trivsel, samt andre aktiviteter som understøtter de fag som jeres barn har i 0. kl.

Derfor endnu en gang, henstiller jeg til at I venter på "Torvet" til jeres barn har fået fri kl. 14:10.

Henrik Brøner
  • Andrijana Brinch den 04-12-2012
    Andrijana Brinch den 07-12-2012
    Banner_99x32 Tryk på linket og se hvilken smiley kantinen fik sidst.